Mijn LW
Algemene Leden Vergadering 25 mei 2019
Op zaterdag 25 mei 2019 bent u van harte welkom bij de Algemene Leden Vergadering van Coöperatie Laatste Wil. De vergadering is bestemd voor leden en is ook toegankelijk voor door hen mee te nemen introducées.
Ongeveer twee weken voor de vergadering ontvangt u de agenda en de stukken. Voor degenen die de vergadering niet bezoeken staan de stukken op het besloten deel van de website.

Locatie:            De Polar-zaal van Media Plaza van Jaarbeurs in Utrecht
Tijd:                 De vergadering begint om 13:30 uur
Inloop:             Vanaf 12:30 uur

U vindt de Jaarbeurs aan de achterzijde van het Centraal Station in Utrecht. Zie bij Programma de bereikbaarheid en route.

We zullen in het eerste deel van de vergadering uitvoerig stilstaan bij de de uitkomsten van het onderzoek onder de leden dat net is gehouden. Daarna is er een kort toneelstuk van Dochters & (Ko)os over klaar met leven. Aansluitend is er een dialoog met Hedy d'Ancona en Paul Frissen. Het deel voor de pauze zal worden geleid door Lex Bohlmeijer.
Na een pauze zullen we het huishoudelijke deel bespreken, zoals het jaarverslag, de jaarrekening, de begroting en enkele (her) benoemingen.
Ongeveer twee weken voor de vergadering vindt u de bijbehorende documenten en links door in te loggen als lid en vervolgens te klikken op "Evenementen" en daarna op "Programma".

In de pauzes en wandelgangen is er volop gelegenheid om gebruik te maken van een informatieruilbeurs onder de leden. We hebben dat eerder gedaan met rode en groene stickers: rood voor mensen die informatie willen hebben en groen voor degenen die die informatie kunnen geven.

Na de vergadering is er gelegenheid voor napraten met een hapje en een drankje.
 
We zien uit naar deze vergadering en rekenen op een grote opkomst, uw positief-kritische inbreng en nieuwe acties.

Het bestuur,
Petra de Jong en Jos van WijkAanmelden wachtlijst
Dit evenement is alleen voor leden. U dient in te loggen om u te kunnen aanmelden.
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?